Tamsalust leiti üle 90 000 salasigareti

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salasigaretid. Pilt on illustratiivne.
Salasigaretid. Pilt on illustratiivne. Foto: Maksu- ja tolliamet

Maksu- ja tolliameti ning Ida prefektuuri ametnike ühisoperatsiooni käigus leiti Tamsalus elumaja korterist 91 380 sigaretti, ligi 10 liitrit piiritust ja ligikaudu 74 liitrit alkoholilõhnalist vedelikku.

Eelmise nädala lõpus kontrollisid liikuvkontrollitalituse ametnikud koostöös Rakvere politseijaoskonna ametnikega Tamsalus korterit, kust leiti Venemaa ja Aserbaidžaani maksumärkidega ning ilma maksumärkideta sigarette. Läbiotsimise käigus avastati lisaks veel piiritust ja alkoholilõhnalist vedelikku, mis saadeti ekspertiisi.

„Enamasti teavad illegaalse kauba käitlemisega tegelevad isikud täpselt oma tegevuse seadusvastasusest, kuid vaatamata sellele riskivad nad teiste inimeste elu ja tervisega, et müügi pealt tulu teenida,“ ütles Väike-Maarja konstaablijaoskonna noorsoopolitseinik Airika-Helle Kriisa. „ Selle eduka koostöö tulemusena andsime hoobi piirkonnas tegutsenud ühele salakaubaärile.“

Tollikorralduse osakonna juhataja asetäitja Raul Koppelmaa sõnul toimib koostöö salakauba avastamisel politsei- ja piirivalveametiga igati hästi. „Eriti tulemuslik koostöö on viimasel ajal olnud Ida prefektuuriga, avastatud on mitmeid suuri salasigareti ja -alkoholi koguseid ning nende müügikohti,“ lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles