Orienteerumiskolmapäevakute sari algab Kõrgemäelt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orienteerujad mullu suvel Neeruti radadel.
Orienteerujad mullu suvel Neeruti radadel. Foto: Arvet Mägi

Kolmapäeval, 15. aprillil kell 16.30 antakse start Rakveres Kõrgemäel Lääne-Virumaa orienteerumiskolmapäevakute 27. hooajale, mis ühtekokku 15 osavõistlusega pakub hea võimaluse maakonna orienteerumismaastikel sportimiseks või lihtsalt liikumiseks.

Kuigi kolmapäevakul võib igaüks rahulikult oma rajal punkte otsida, on korraldajad Rakvere orienteerumisklubist lisanud sportlikku sarja vabaklassi näol ka tervisedenduse vorme, mis ei nõua võistluspingutust, kuid pakuvad looduses liikumise rõõmu kogu perele.

Vabaklassis osaledes saab kontrollpunkte otsida ja liikuda hulgakesi koos, lisades niimoodi algajatele orienteerujatele julgust. Kui on soov lihtsalt metsateedel jalutada, laenutab Lääne-Virumaa Spordiliit kolmapäevakulistele prooviks tasuta käimiskeppe.

Teist aastat pakutakse mägiratta fännidele kolmel päevakul (Tamsalus 20. mail, Rakvere Palermos 25. augustil ja Altjal 9. septembril) lisaks orienteerumisjooksule RO ehk rattaorienteerumise rada.

Start on kolmapäevakutel avatud alati kella 16.30-19, finiš kella 20.15ni. Elektrooniline SI-märkesüsteem fikseerib sekundilise täpsusega aja kõigis kontrollpunktides, võimaldades pärast oma tulemust konkurentidega võrrelda.

Stardimaks täiskasvanule isikliku SI-sõrmega on 30, renditud SI-sõrmega 45 krooni, soodustused on pensionäridele, õpilastele ja lastele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles