Rakvere spordikeskuse direktor lahkub

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erich Petrovits.
Erich Petrovits. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Rakvere spordikeskuse direktor Erich Petrovits andis teada, et on otsustanud Rakvere spordikeskuse juhi kohalt tagasi astuda alates 15.01.2013. a., sest koostöö abilinnapea Sven Kesleriga on osutunud võimatuks ning Rakvere spordikeskuse edasist arengut pärssivaks.

Petrovits selgitas, et koostöö ei ole olnud sünergiat tekitav. "Samuti on viimastel päevadel välja tunud segased asjaolud minu alluva Allan Jaakuse haldusalas," märkis Petrovits.

"Olen jõudnud veendumusele - selleks, et Rakvere spordikeskus saaks edasi areneda, pean ma juhina võtma vastutuse ning lahkuma sellelt ametikohalt," ütles ta. "Kuue aastaga sai koos tubli ja toetava kollektiiviga välja arendatud rahvusvahelistele standarditele vastav spordikompleks, mis on toonud kuulsust Rakverele nii Eestis kui ka välismaal. Tänan meeldiva koostöö eest Rakvere linna volikogu, Rakvere linnavalitsust, Lääne-Viru maavalitsust ning kõiki koostööpartnereid."

Petrovits avaldas lootust, et Rakvere spordikeskusele leitakse vääriline juht ning senine areng jätkub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles