Kiri: Hobide päev Kehala klubis pakkus põnevat uudistamist

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljudele on hobiks käsitöö.
Paljudele on hobiks käsitöö. Foto: Internet

28. märtsi pärastlõunal kogunesid Kehala klubi hubasesse saali need, kellel tahtmist oma vaba aega hobidega sisustada ning soov neid ka teistele tutvustada.


Kõiki kokkutulnuid iseloomustas positiivne ellusuhtumine, kuid tinglikult võis nad kolme rühma jagada: esinejad, kogujad ning meistri(mehed)nai­sed.

Esinejatest olid kohal kapell, naisansambel ja ainsa meeshäälena solist Erich Karro Tudust, kes laulmisega tegelenud juba 13. eluaastast.

Veel esinesid laste viiuliansambel ja kõhutantsijate trupp Nabatoorium.

Koguda on teatavasti võimalik igasuguseid asju. Kehalas olid esindatud margid, märgid, teatrikavad, vimp­lid, seinataldrikud, postkaardid, laulikud, näitlejate fo­tod, toiduretseptid ja eesti ajalugu käsitlevate ajaleheartiklite väljalõiked (neist vanim rääkis aastast 1519).

Käsitöömeistrid olid kohale toonud vaipu, padjakatteid ja rõivaid.

Näpuosavad prouad tutvustasid uusi toredaid tehnikaid.

Kahjuks oli esindamata meeste käsitöö. Ehk järgmisel aastal on ka mehed oma töödega platsis.

Klubi seinal olid fotod osavast lumelauasõitjast Harrost Austria mägedes ning kaheaastasest jalgrattatrikitajast Sandrist.

Hedvig Aav ennustas kõigile soovijatele tulevikku taldrikut keerutades.

Kõik koosolijad tunnistasid, et päev oli sisukas, sest igaüks sai näidata oma võimeid ja oskusi, samuti innustav, sest saadi uusi ideid, kuidas tegevust jätkata.

Päeva õnnestumisele aitasid kaasa klubijuhatajad Anne, Reet ja Helve vastavalt Kehala, Pa­justi ning Tudu klubist.

Suur tänu neile ja kõigile hobilistele!

Rahulolev hobide päeva külaline S. Taremaa

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles