Pöidlad pihku superstaariks pürgijale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Born.
Elina Born. Foto: Internet

Homme õhtul kell 20.30 tasub end teleri ette sättida, sest Eesti asub välja selgitama oma viiendat superstaari ning üks superfinalistidest on Lehtse tüdruk Elina Born.

Kui möödunud pühapäevases saates valiti kaht parimat, kahtlustasid kohtunikud, et seni enim fännikõnesid kogunud Toomas Kolk laulab ka superfinaalis, kuid hääletajad mängisid kaardid ümber. Nii laulavadki homses saates võidu eest Pärnu noormees Rasmus Rändvee ning Tapa gümnaasiumi abiturient Elina Born. “Arvasin ise ka, et minu kord on välja minna,” kirjeldas Born emotsionaalset hääletamist, mis lõppes temagi jaoks väga üllatuslikult.

Võit on neiule väga oluline, kuigi ta oleks õnnelik ka siis, kui Rasmus Rändvee võidaks. “Kindel on see, et muusikat jään ikka tegema,” ei plaani Born areenilt kaduda. Kiirelt avalikkuse tähelepanu alla sattunud laulja on nii-öelda kuulsusega juba harjunud, kuid talle tundub siiani uskumatu, et ta on nii kaugele jõudnud.

Homses saates kordavad superfinalistid oma siiani parimat esitust, tutvustavad oma esimest singlit ja laulavad üht eestikeelset lugu.

Nii esitab Elina Born juba varem saates kõlanud Sinead O’Connori “Nothing Compares To You”, singli “Enough”, millega pääses ka “Eesti laulu” poolfinaali, ning eestikeelse loona tuleb esitusele Tõnis Mägi “Palve”.

Rasmus Rändvee esituses saab kuulda Michael Boublé lugu “Feeling Good”, “Eesti laulu” poolfinaali jõudnud singlit “Dance” ja Lydia Koidula sõnadele seatud eesti rahvaviisi “Meil aiaäärne tänavas”.

Pärast finaalsaadet plaanib Elina suure eluetapi ehk saates osalemise lõppu tähistada ning seejärel kodus aja maha võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles