Aeroci ja Tarva pallurid võtavad üksteiselt mõõtu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall. Illustreeriv foto.
Võrkpall. Illustreeriv foto. Foto: AFP / Scanpix

Pühapäeval, 10. mail kell 14 oodatakse kõiki Rakvere spordihalli kaasa elama Lääne-Virumaa kahe suurema pal­limänguvõistkonna, meistriliigas mängivate Aeroc Rakvere võrkpallurite ja BC Rakvere Tarva korvpallurite lustlikule mõõduvõtule.


Ürituse korraldaja Aeroci meeskonna võrkpalluri Roman Jelissejevi sõnul mängivad võistkonnad omavahel kaks kümneminutilist poolaega korvpalli ning kolme võidugeimini kestvat (15 punkti) võrkpalli nii, et oma


põhialal esinedes on meestel käes poksikindad.



Lisaks võetakse teineteiselt mõõtu jalgpallis penalteid lüües, väravasse on lubanud tõrjuma tulla Rakvere FC Flora väravavaht. Mõlema meeskonna treenerid selgitavad aga parima kahel alal - servimise täpsusvõistluses ning korvpalli vabavisetes.



Hiljem pakutakse publikulegi võimalust oma osavust vabavisetes ja servides proovida, auhinnad panevad parematele välja Vene restoran, Aqva Hotels, Rakvere boolingu­saal.



Lustliku spordipäeva programmis võistlevad korvpallurid veel pealtpanekus, võrkpallurid aga selgitavad mängija, kes suudab pallile servimisel kõige suurema kiiruse anda.


Toimub ka oksjon, mille käigus lähevad enampakkumisele mõlema meeskonna mängijate võistlussärgid.



Spordipäevale lisavad vürtsi tantsutüdrukud, üles astub ansambel STUPID-F.



Pilet üritusele maksab täiskasvanutele 50 krooni, õpilastele ja pensionäridele 30 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles