Sõmeru Hambaravi laienes Rakverre

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hambaravi. Foto on illustratiivne.
Hambaravi. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Sõmeru Hambaravi avas täna Rakvere kesklinnas uue hambaravikabineti. Kabineti ehitamiseks võetud investeerimislaenu käendab KredEx.

Turu plats 3 asuvas hambaravikabinetis pakutakse uudse võimalusena Rakveres muu hulgas ka hammaste juureravi mikroskoobiga, digitaalset panoraamröntgeni ülesvõtet, hambaimplantaatide paigaldamist jpm.

„Meie eesmärk on kujuneda juhtivaks hambaravikliinikuks Lääne-Virumaal. Hambaravikabineti avamine Rakvere kesklinnas võimaldab meil pakkuda teenust suuremale hulgale klientidele. Teenuste valiku laiendamisega tahame rahuldada nende klientide vajadusi, kes seni olid sunnitud ravi otsima väljaspool Virumaad,“ ütles Sõmeru Hambaravi juhataja Kristi Põldma.

Sõmeru Hambaravi soetas eelmisel aastal endale KredExi stardilaenu käenduse abil digitaalse panoraamröntgeni, intraoraalse röntgenseadme koos digisensoriga, hambaravitoolid ja hambaravimikroskoobi.

Sõmeru Hambaravi on alates 2010. aastast tegutsev hambaravikabinet, mille juhataja Kristi Põldma on töötanud hambaarstina kaheksa aastat.

KredEx on riigile kuuluv finantsasutus, mis aitab parandada Eesti ettevõtete rahastamisvõimalusi, maandab krediidiriske ja võimaldab inimestel rajada või renoveerida oma kodu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles