Rakvere rattapäevakud alustavad viiendat hooaega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Teisipäeval, 12. mail Jõeperes toimuva asfaldisõiduga algab harrastusratturitele suunatud Rakvere rattapäevakute sarja viies hooaeg, ühtekokku on sel hooajal kavas viis etappi: kaks maantee eraldistarti (MNT) ja kolm maastikukrossi (MTB).

Sari on mõeldud kõigile rattahuvilistele sportlikust tasemest ja treenitusest olenemata. Tulemusi arvestatakse kaheksas vanuseklassis: M14, M16, MA, MB, M40+, N16, N, N40+. Hooaja parimatele antakse karikad.

Ürituse eestvedaja Vahur Leemetsa sõnul on võrreldes eelmise aastaga uudiseks maanteesõitude osakaalu tõus. "Maanteeratas kogub üha rohkem populaarsust ja osalejate arv kasvab. Loomulikult võib MNT etapil startida ka mägiratta või hübriidrattaga," selgitas Leemets.

Jõepere asfaldisõidu järel peetakse Rakvere rattapäevakute sarja teine etapp (MTB) 9. juunil Rakvere liivaaukudes, kolmas (MTB) on 7. juulil Pariisi külas Neeruti mägedes, neljas (MTB) 25. augustil Kõrgemäel ning viies (MNT) 15. septembril Rakveres.

MNT sõidud algavad kell 19.30, registreerumine kella 19. MTB sõidud peetakse vabastardiga kella 18-19.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles