Tarvas mängis Aeroci võrkpalluritega naljapalli

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarva korvpalliklubi kibe kolmeseviskaja Raido Villers (poksikinnastes) Aeroci võrkpallurite haardes.
Tarva korvpalliklubi kibe kolmeseviskaja Raido Villers (poksikinnastes) Aeroci võrkpallurite haardes. Foto: Meelis Meilbaum

Läinud nädalavahetusel pidasid omapärase mõõduvõtmise Eesti meistriliigas osalevad korvpalliklubi Rakvere Tarvas ja võrkpallimeeskond Rakvere Aeroc.


Spordimeeste sõuvõistlus kujunes umbes 300 pealtvaataja ees tasa­vä­giseks jõuprooviks, sest nii korvpallurid kui ka võrkpallurid kandsid oma põhialal käes poksikindaid.

Korvpallis mängiti kaks korda kümme minutit ja see jäi viiki, võrkpallis mängiti kaks geimi ja selles oli napilt parem Aeroc. Kui esialgu tundus mõlemas kohtumises meestele võõras mäng raske ja poksikindad ebamugavad, siis mängu edenedes tulid üsna pea ka oskused.

Kuigi seni on kohalikud pallimänguklubid hoidnud omavahel pigem distantsi, siis nüüd otsustas Aerocis võrkpalli mängiv Roman Jelissejev kutsuda mehed kokku.

"Kui oma poistele sellest rääkisin, olid nad kohe nõus. Siis läksime korvpallipoiste trenni, kõik olid päri ja tulid asjaga kaasa," ütles Jelissejev, kelle arvates võiks selline ettevõtmine olla igaaastane hooaja lõpuüritus.
"Ka rahvale näis meeldivat," tõdes ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles