Tarvas külastas südamenädalal Kadrina lasteaeda

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeskonna Rakvere Tarvas treener Andres Sõber.
Meeskonna Rakvere Tarvas treener Andres Sõber. Foto: Arvet Mägi

Kadrina lasteaed Sipsik kutsus üleriigilise südamenädala "Sinu sammud loevad" raames lasteaialastele külla Rakvere Tarva korvpallimeeskonna esindajad.

Teisipäeval Kadrina spordihoones toimunud meeleoluka kohtumise raames tutvustas esmalt peatreener Andres Sõber Tarva klubi ja tegemisi ning seejärel rääkisid korvpallurid Brandis Raley-Ross ja Anthony Stewart tõlgiks olnud füsioterapeudi Rando Maamägi vahendusel ligi sajale mudilasele endist ja riigist, kust nad Rakveresse mängima sattusid. Samuti sellestki, mis vanuses korvpallitreeningutega alustati.

Kõige krooniks tegelesid mängumehed loomulikult lastega ja lõpetuseks tehti nii viie rühmaga eraldi kui ka kõigiga koos ühispilti.

"Lapsed ja lasteaiapere jäid väga rahule," lausus kohtumise initsiaator, Kadrina lasteaia õpetaja Urve Ringmets, kelle pojalegi pole korvpallimäng võõras ning sugulussidemed Rapla meeskonnas palliva Raido Ringmetsani ulatuvad. "Kossumehed trikitasid esmalt ise ja seejärel aitasid lastel palli korvi visata. Mõnel õnnestus nende abiga pealtki panna."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles