AQVA Hotelli & Spa juurdeehitus avati eile pidulikult

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

AQVA Hotelli & Spa juurdeehituse pidulikule avamisele kogunes kolmapäeval 300 külalist.

Pärast majaga tutvumist peeti kõnesid. Vee- ja hotellikeskuse juht Roman Kusma rääkis oma unistustest ja nende teostumisest. Linnapea Toomas Varek meenutas, et see vanalinna jääv tänav, kus uued sviidid ja konverentsisaal asuvad, kandsid kunagi nime Põrgu. Ettevõtja Oleg Gross kiitis Rakvere ärikliimat, et sellised asjad võimalikud on.

"Kunagi tuli Roman investoreid otsides ka minu juurde, kuid mul oli siis jänes püksis ning ma kahtlesin sellise ettevõtmise tulevikus," lausus Gross. Lääne-Viru maavanem lõpetas oma lühikese sõnavõtu aplausi saatel lausega: "Mis oleks Euroopa Liit ilma Rakvere Aqvata." Tervitussõnad lausus ka Euroopa Parlamendi liige Kristiina Ojuland.

Meeleolukat õhtut juhtis humorist Rohke Debelakk oma libauudistega. Telesaatest "Võta või jäta" tuntud Alari Kivisaar viis läbi loosimise. Peaauhinna - ühe öö suurimas ehk Caesari sviidis - võitis Rakvere ärimees Olev Puldre oma kaasaga. Tantsuks laulis Tanja Mihhailova oma bändiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles