Tihe konkurents sulgeb Rakveres väikese Rimi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakveres Tallinna tänaval asuv Rimi supermarket.
Rakveres Tallinna tänaval asuv Rimi supermarket. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Rakveres Tallinna tänaval asuv Rimi supermarket sulgeb 7. juulil uksed ning otsib hoonele uut rentnikku.

“Jaekaubanduse igapäevane osa on aeg-ajalt üle vaadata kaupluste tegutsemisefektiivsus. Selle tulemusena võib juhtuda, et mõni vähemkasumlik kauplus tuleb ka sulgeda. Antud juhul ei vastanud ülitihedas konkurentsisituatsioonis tegutseva Rakvere supermarketi tulemused ettevõtte ootustele,” põhjendas Rimi Eesti Food ASi kommunikatsioonispetsialist Katrin Bats Tallinna tänava Rimi sulgemisotsust.

Lisaks Rimile tegutsevad hoones näiteks apteek, jalgratta- ja T-särgipood ning juuksur. Kommunikatsioonispetsialisti sõnul lõpetab osa rentnikke oma tegevuse samuti 7. juulil, osal rentnikest on leping kuni septembrini. “Majal hetkel konkreetset ostjat või uut ankurrentnikku ei ole,” ütles Katrin Bats.

Kõigile Rimi supermarketi töötajatele pakutakse uut tööd. Kui paljud uue tööpakkumise vastu võtavad, ei osanud Bats veel öelda.

Põhjakeskusesse jääb jätkuvalt alles Rimi hüpermarket, samuti Rakvere kesklinna samasse ketti kuuluv Säästumarket. Lääne-Virumaal praegu Rimil laienemisplaane ei ole, küll aga avatakse tänavu kaks kauplust Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles