Maavalitsus austab kuldpulmapaare

, uudistejuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Kolmainu kirik.
Rakvere Kolmainu kirik. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Lääne-Viru maavalitsus koostöös EELK Rakvere Kolmainu koguduse ja Rakvere Karmeli kogudusega korraldab aasta lõpus austamisürituse Lääne-Virumaa kuldpulmapaaridele, kel on täitunud või täitumas tänavu 50 abieluaastat.

Samuti on oodatud üritusele kõik need paarid, kel tänavu täitunud 5-aastase sammuga kuldpulmadele järgnevad pulma-aastapäevad.

Pikaajaliste abielupaaride austamisüritus korraldati Lääne-Virumaal esmakordselt eelmisel, aastal. Tookord vastasid üleskutsele nii pikaajalised paarid ise kui nende pereliikmed, kes oma esivanemad kirja panid ja kohalegi tõid. Kokku osalesid 16 paari, kes tähistasid möödunud aastal oma 50., 55. või 60. pulma-aastapäeva.

Tänavune tunnustamine leiab aset 29. novembril kell 14 Rakvere Kolmainu kirikus.

Oma osalemissoovi saab kuni 15. oktoobrini edastada maavalitsusele telefonil 325 8001 või e-posti teel maavalitsus@l-virumv.ee. Kõik on oodatud austamisüritusele kirja panema ka oma tänavu väärikat pulma-aastapäeva tähistavaid vanemaid, vanavanemaid või teisi lähedasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles