Rakvere sotsiaaldemokraadid küsitlevad naisi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvamust saab avaldada näiteks ka keskväljaku mullavalli ja "varese" bussipeatuse kohta.
Arvamust saab avaldada näiteks ka keskväljaku mullavalli ja "varese" bussipeatuse kohta. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Sotsiaaldemokraadid viivad Rakvere linna naiste hulgas läbi küsitluse, et selgitada välja naiste arvamus oluliste teemade kohta, mis puudutavad linna elukeskkonda, perepoliitikat ning suhtumist naiste osalemisse ühiskonnaelus.



Arvamust saab avaldada näiteks ka keskväljaku mullavalli ja "varese" bussipeatuse kohta.

Rakvere linnavolikogu liikme Kairit Pihlaku sõnul on Eestis tavaks, et juhtivatel kohtadel ja otsustavates kogudes on enamuses mehed ning sama kehtib ka Rakvere linna valitsemisel.

Seetõttu võib jääda naiste arvamus oluliste teemade kohta tahaplaanile. "Tahame julgustada naisi ühiskonnaelus aktiivsemalt kaasa lööma," ütles Kairit Pihlak.

Alates 23. juulist kuni 6. augustini küsitletakse naisi linna erinevates avalikes kohtades. Keskväljakul on naistel võimalus oma arvamust avaldada igal tööpäeval kella 17 -18.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles