Lääne-Virumaal hukkus vastu puud sõitnud autos noor mees

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetuses Rakvere vallas hukkus noor mees.
Liiklusõnnetuses Rakvere vallas hukkus noor mees. Foto: Ida politseiprefektuur

Rakvere vallas hukkus täna, 22. augusti varahommikul vastu puud sõitnud ja põlema süttinud autos noor mees.

21-aastase Raini juhitud Opel Signum kaotas kell 4.30 Karivärava külas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 167. kilomeetril juhitavuse, kaldus vastassuunavööndisse ning sõitis teelt välja vastu puid.

Kokkupõrke tagajärjel süttis auto põlema, auto juht hukkus sündmuskohal, teatas Ida politseiprefektuuri pressiesindaja Liivi Maalman.

Liivi Maalman ütles, et noormees põles autosse sisse.

Ida politseiprefektuuri vanemkomissari Reeno Kullamä sõnul selgitab alustatud kriminaalementlus traagiliselt lõppenud liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud, kas õnnetuse põhjustas auto suur liikumiskiirus, juhi joove või muu põhjus.

Maalmani sõnul tuleb liiklusõnnetuse asjaolude selgitamiseks teha nii liiklustehniline kui kohtumeditsiine ekspertiis  "Üks neist selgitab, kas juhil võis olla terviserikkeid ja kas ta oli kaine, teine auto sõidukiiruse ja auto tehnilise seisukorra," ütles Maalman. 

Maalmani sõnul oli hukkunu Lääne-Virumaa elanik.

Tänavu on Lääne-Virumaal kuues liiklusõnnetuses hukkunud 11 inimest.

Kõige traagilisem liiklusõnnetus juhtus aprillis Laekvere vallas Padu külas, kus hukkus neli noort inimest. 

Reeno Kullamä kutsub kõiki liikluses osalejaid üles oma ja teiste inimeste tervise ja elude säästmiseks käituma vastutustundlikult ja olema liikluses äärmiselt tähelepanelikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles