Endist elukutselist sõdurit ahvatles superstaari tiitel

Kristi Ehrlich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veiko Tuulemäe.
Veiko Tuulemäe. Foto: Meelis Meilbaum

Kuigi vanemveebel Veiko Tuulemäel (32) jäi saates "Eesti otsib superstaari" edasipääsu võimaldav kollane kaart saamata, pole ta pettunud, sest nüüd on mees ühe kogemuse võrra jälle rikkam.


Mis viis teid saatesse "Eesti otsib superstaari"?


No miks mitte. Nalja peab ju saama, sellist asja iga päev ikka ei juhtu. Ühe põhjusena ka seepärast, et saates osalejate vanusepiiri tõsteti.



Eelmisel aastal ma ei oleks saanud minna. Sel aastal vaatasin, et vanusepiir on mulle sobiv, lähen ja proovin.



Kas mõte saates osaleda oli teil siis juba eelmisel aastal?


Ikka.



Esitasite kohtunikele Terminaatori loo "Torm". Kui oleks antud edasipääsu võimaldav kollane kaart, milliseid lugusid võinuks teilt siis edaspidi oodata?


Eks nad annavad ikka mingid asjad ette, mida pead laulma, aga kui minu valida oleks, siis eelistaksin rohkem rokilikumat stiili. Ja kindlasti eesti keeles. Kuna Eesti otsib superstaari, peaks aru ka saama, millest lauldakse, sest seda saadet ei vaata ainult noored, vaid igas vanuses inimesed.



Kohtunikud on tavaliselt hästi kriitilised, eriti Mihkel Raud, kuid teisse suhtuti väga lugupidavalt. Kas oli eelnevalt ka väike hirm, et võite saada karmide sõnade osaliseks?


Igal inimesel on oma arvamus. Karta ei olnud küll midagi, kui nad räägivad, siis ainult tõtt. Kui sa ikka laulda ei oska, nad ütlevad, et ära rohkem proovi. Ma ennast nii palju tunnen, et viisi pean ja eeldatavasti laulda ka natuke oskan.



Milline superstaar oleks teist saanud, kui te näiteks oleksite võitnud?


Väga raske öelda. Seal on produtsendid ja tiimid taga, nemad kujundavad väga palju. Loomulikult peaks artisti enda arvamus ka lugema.



Kas kohtunike ette, vorm seljas, astumine oli teie teadlik valik?


Ikka, hallist massist tuleb ju kuidagi eristuda.



Te olite varem elukutseline sõdur. Kuhu sõdurielu teid on viinud?


Kümne aasta jooksul on viinud Bosniasse, Kosovosse, Afganistani ja loomulikult siin Eestis asuvatesse väeosadesse.



Miks te otsustasite oma sõdurielule lõpu teha?


Sõdurielu ei ole kella kaheksast viieni. Ja kui sul on perekond, siis tahes-tahtmata tekib vahel n-ö ütlemisi, et võiks rohkem kodus olla, et mis sa seal metsas teed. See oli kindlasti üks põhjustest. Ja ma arvan, et inimene peab muid asju ka proovima, eluaeg ei saa olla sõdur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles