Kadrina vald püüab ripakil spetsialiste

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu veel Kadrina vallavanem Aivar Lankei võib järgmisel nädalal hõivata volikogu esimehe tooli, mis jäi tühjaks enne kohalikke valimisi, kui endine volikogu esimees Ain Suurkaev parema piruka otsinguil Rakverre putkas.
Praegu veel Kadrina vallavanem Aivar Lankei võib järgmisel nädalal hõivata volikogu esimehe tooli, mis jäi tühjaks enne kohalikke valimisi, kui endine volikogu esimees Ain Suurkaev parema piruka otsinguil Rakverre putkas. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Kadrina vallavolikogu uue koosseisu järgmise nädala kolmapäevale kavandatud avaistungil võib volikogu esimehe koha saada senine vallavanem Aivar Lankei, kuid tema mantlipärija valitakse maakonnas ripakile jäänud spetsialistide seast.


Kadrina vallavanem Aivar Lankei selgitas, et kohalikud valimised ülekaalukalt võitnud valimisliidul Koduvald on hea tava, et volikogu esimehe kohta pakutakse esmalt kõige enam hääli saanud volikogu liikmele. Selleks on vallavanem ise, kes kogus 297 häält.



"Ei oska öelda, kas võtan volikogu esimehe koha vastu," jäi Lankei tagasihoidlikuks.



Lankei sõnul selgub Kadrina uus vallavanem paari nädala pärast. "Praegu on maakonnas mitmeid häid mehi ripakil," nentis ta.



Seni on Kadrina vallavanema koha täitmiseks peetud läbirääkimisi Tapa vallavanema Kuno Rooba ja maakonna ühisomavalitsuse liidu endise tegevdirektori Jaan Lõõnikuga.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles