Liikumissari alustab uut hooaega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikumissõbrad Rakvere heategevusjooksul.
Liikumissõbrad Rakvere heategevusjooksul. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

MTÜ Rakvere Maraton eestvedamisel Rakveres korraldatav liikumissari “Terve Rakvere liigub” alustab esmaspäeval, 9. septembril oma neljandat hooaega. Uus hooaeg toob kaasa mõned muudatused.

“Kaovad ära seni kasutusel olnud kaardid, millele liikuja templeid kogus. Papist kaartide asemele tulevad kaardid, mis võimaldavad korraldajatel jälgida raja läbimist. Samuti suureneb etappide arv,” selgitas uuendusi liikumissarja korraldaja Marko Torm.

Etappe on 31, neile starditakse tavapäraselt esmaspäeva õhtuti algusega kell 19 Rakvere spordikeskuse eest. Liikumissari, kus keskendutakse kas jooksmisele, sörgile või kepikõnnile, tipneb maakonna esindusürituseks kujunenud ööjooksuga.

Sarja kuuluvale kolmele Aqva Spa etapile pääsevad eelnenud liikumisüritustel osalenud tasuta. Talvekuudel on liikujatel valik vaba, nad võivad vastavalt tahtele kas suusatada, joosta või teha kepikõndi.

Kõikidest etappidest osavõtnuid ootab pärast sarja viimast liikumisüritust tunnustuspidu 26. mail ning Aqva sauna- ja veekeskuse kuukaart.
Korraldajad ootavad sarja etappidele liikuma senisest veelgi rohkem huvilisi. Üleeelmisel hooajal osales ühel etapil keskmiselt 130 inimest, läinud aastal oli neid 200.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles