Omavalitsused otsivad võimalusi õnnetuste ennetamiseks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ailar Holzmann.
Ailar Holzmann. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Neljapäeval, 3. detsembril kell 10-16 toimub Tapa vallas Jäneda mõisas Lääne-Viru maakonna ohutuskonverents, kus arutatakse kohalike omavalitsuste võimalusi  õnnetusjuhtumite ja traumade ennetamisel.



Päeva jooksul annavad Rakvere haigla, Ida-Eesti päästekeskuse, Ida politseiprefektuuri ja Ida regionaalse maanteeameti esindajad omavalitsustele ülevaate olukorrast õnnetuste ja traumade osas nende haldusterritooriumil ning tutvustavad meetmeid ja tegevusi, mida asutused teevad praegu õnnetuste ennetamiseks.

Samuti otsitakse üheskoos võimalusi koostöö parandamiseks kohalike omavalitsuste ja ennetustööd teostavate asutuste vahel.

Konverentsi tervitussõnad ütleb Ida-Eesti päästekeskuse direktor Ailar Holzmann.

Kohalike omavalitsuste võimalustest turvalisuse suurendamisel ja asutuste vahelisest koostööst räägivad siseminister Marko Pomerants ja Väike-Maarja vallavanem Urmas Tamm.

Lääne-Viru maavalitsuse terviseedenduse spetsialist Olga Boitsov tutvustab maakonna traumanõukogu tegevust.

Vanemkomissar Alar Karu Rakvere politseiosakonnast võtab sõna perevägivalla teemal ning Sotsiaalkindlustusameti ohvriabitöötaja tutvustab riiklikku ohvriabiteenust.

Konverentsi korraldab Lääne-Viru maakonna  traumanõukogu koostöös Ida-Eesti päästekeskusega kolmandat aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles