Aldar Marketi kauplusi võib tulevikus juurde tulla

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aldar Market.
Aldar Market. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Osaühingu Aldar Trading juhatuse liikme Marge Uudre sõnul on osaühing sõlminud lepingud, et rentida 17 kaubanduspinda, kus varem tegutses aktsiaselts Helter-R.



Uudre otsesõnu ei kinnitanud, et osaühing on üle võtnud kõik endised Helteri kauplused. Aktsiaseltsile kuulus 13 toidukauplust ning neli Super-Alko kauplust Lääne- ja Ida-Virumaal.

Aktsiaseltsi Helter-R nõukogu liige ja jurist Urmas Sardis kinnitas novembri lõpus, et ettevõte lõpetab detsembri algusest täielikult tegevuse jaekaubanduses ning jätkab vaid hulgikaubandusega ja logistikakeskuse arendamisega.

Marge Uudre sõnul on osaühingul Aldar Trading kavas veel laieneda ja avada järgmisel aastal neli uut kauplust.

"Kõik kauplused, mis tegutsevad Aldar Marketi kaubamärgi all, on Aldar Marketi kontseptsioonile ainuomase välisilmega ja see välisilme antaks kohe, kui rendipinnad on osaühingu valduses," ütles Marge Uudre.

Paljudes kauplustes on tehtud mõningane remont ja muudetud sisustust.

Uudre sõnul soovib ettevõte endistes Helter-R kauplustes muuta ka kaubavalikut.
"Tahame pakkuda meie klientidele soodsaid hindu ja suupärast valikut. Rõhuasetuseks on esmatarbekaupade soodne hinnatase ning värskete kaupade rikkalik valik," sõnas Uudre.

OÜ Aldar Trading on tänavu suvel asutatud firma, mis on äriregistrisse kantud 31. augustil.

Äriregistri andmetel on ettevõte registreeritud Tallinnas, selle osakapital on 40 000 krooni ja osaühingut esindab ainsana juhatuse liige Marge Uudre.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles