Milline on 2009. aasta tegu Lääne-Virumaal?

Aarne Mäe
, aarne.mae@virumaateataja.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: montaaž

"Aasta tegu 2009" korraldustoimkond sõelus esitatud kandidaatide seast välja üksteist asutuse/organisatsiooni/ettevõtte tegu ja viis isikutegu, mille hulgast rahvas teeb oma valiku, ­hääletades meili, kirja või interneti teel.


Hääletada võib ka maakonna kõikides raamatukogudes, kus on saadaval kupongid.

Hääletada saab ka Virumaa Teataja võrguväljaande aadressil www.virumaateataja.ee, kusjuures igast arvutist on võimalik hääletada vaid korra.

Eraldi saab selleks ette nähtud gallupis hääle anda aga isikuteo kui asutuse/ettevõtte/organisatsiooni teo poolt.

Isikutegu - HÄÄLETADA SAAB SIIN

Asutuse/ettevõtte/organisatsiooni tegu - HÄÄLETADA SAAB SIIN 

Hääletamine kestab 11. jaanuarini.

Aasta tegu kuulutatakse välja pidulikul õhtul jaanuari lõpus. Kindlasti peaks märkima eraldi teo kummaski kategoorias. Samuti peab iga hääletaja lisama oma nime, sest hääletajate vahel loositakse auhindu.

Hääletuse korraldaja Ello Odraksi sõnul tuli majanduslikult raskele aastale vaatamata päris palju ja arvestatavaid tegusid kõikjalt maakonnast.

Tema sõnul on just rasketel aegadel iga tegu tunnustamist väärt.

Mullu oli hääletajaid kokku üle 3000 ja see arv on aasta-aastalt kasvanud.

Lääne-Virumaa aasta tegu selgitatakse seitsmendat aastat järjest. Rahvahääletust korraldavad Lääne-Viru Omavalitsuste Liit ja ajaleht Virumaa Teataja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles