Tarvas paneb müüki koha meeskonnas

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber.
Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber. Foto: Arvet Mägi

Kolmapäeval, 30. detsembril peetakse Tanel Padar & The Suni kontserdi vaheajal maha ka enneolematu Tarva oksjon, kus lisaks meeskonna ainulaadsetele autogrammidele ja põhimeeste suveniiridele läheb oksjonile ka koht Tarva meeskonnas.



Rakvere Tarva teatel

ei lähe oksjonile küll mängijapositsioon, aga võimalus olla Tarva mängudel osa meeskonnast ja aidata kaasa Tarva võidule.



Oksjonil lähevad müüki Tarva mängijate jõulupeol meisterdatud ainulaadsed autogrammid. Lisaks sellele on nii mõnigi mängija tuuseldanud oma kappides ja leidnud sealt nii mõndagi, mille võiks müüki panna.

Eriti ainulaadseks müügiartikliks on aga koht Tarva meeskonnas. Müüdava positsiooniga kaasnevad Tarva mängijatele kehtivad soodustused, korralik vormiriietus ja töövahendid.

Lisaks sellele on võimalus panna oma käsi külge Tarva kodumängudel (ja võimalusel ka välismängudel) võidu vormistamisel.

Oksjoni võitja saab koha Tarva pingi peal, vaadata mängu eriti lähedalt ja aidata Tarva meestel mänguks valmistuda ja mängu käigus võimalikult mugavalt tunda.

Loomulikult ei saa unustada ka peaaegu kõige lähemalt Andres Sõbra mahlakate kommentaaride kuulmist. Klubi poolt seatakse ametikoha täitmiseks vanusepiir vähemalt 16 eluaastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles