Korvpalliriiule kutsuti politsei

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak ja Tanel Sokk püüavad kohtunikule olukorda selgitada.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak ja Tanel Sokk püüavad kohtunikule olukorda selgitada. Foto: Mati Hiis

Rakvere Tarva ja Kalev/Cramo vaheline korvpallikohtumine läks reedel nii tuliseks, et mängijate rusikad välkusid ja ühele pealtvaatajale tuli kutsuda politsei.


Läinud reedel Rakvere spordihallis peetud kohtumisel mulluse Eesti meistri Tallinna BC Kalev/Cramo ja meistrisarja praeguse liidri Rakvere Tarva vahel oleks mängu lõpu eel läinud äärepealt massikakluseks.

Spordivõistlustel mitte just kuigi tihti nähtav tüli puhkes neljandal veerandajal, kui BC Kalev/Cramo oli initsiatiivi haaranud ning kohtumist juhtima asunud.

Kalev/Cramo neegermängijast tsenter Kenyetta Johnson lükkas pärast Tanel Soku tabavat kaugviset pikali Tarva tagamehe Kristo Saage, misjärel tõukas Johnsonit selja tagant Tarva pikim mees Reinar Hallik.

Seepeale läks must mees päris tigedaks ning hakkas rakverlasi mööda väljakut taga ajama, teda pidid rahustama nii meeskonnakaaslased kui ka treener Alar Varrak.

Kohtumine seiskus mitmeks minutiks ning lõpuks lahkus Johnson mängust 1600 pealtvaataja halvustava vile saatel.

Tarva poolelt eemaldasid kohtunikud lisaks Hallikule intsidendi puhkedes väljakule jooksmise eest meeskonna uustulnuka Sven Kaldre, meeskonna liikme Rain Raadiku ja füsioterapeudi.

Kahetsusväärsel kombel otsustas sekkuda ka üks pealtvaataja, kes viskas Johnsoni suunas oma saapa ning hiljem ise samuti väljakule jooksis ja Tanel Sokku tõukas.

Skorpioni turvamehed, kes pidanuks hea seisma, et raevunud pealtvaataja platsile ei pääseks, toimetasid mehe küll väljakult ära, ent kinni teda ei peetud, mistõttu pahategija isik on seni kindlaks tegemata.

Turvamehed kutsusid kohale ka politsei, kes siiski õigusrikkumist ei tuvastanud ning ühtegi protokolli ei kirjutanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles