Juhtkiri: Fänn, ole kirglik, mitte labane

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarva fännid.
Tarva fännid. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere Tarva korvpalliklubi suurepärane hooaeg sai reedel musta pleki, kui mullune meister Kalev/Cra­mo kaasas meid inetusse intsidenti.


Olgugi et konflikti algatas vastaste võõrleegionär Ken Johnson, kes sai oma teo kohta veel liigagi kerge karistuse, läksid tarvalased konfliktiga kaasa ning mängust eemaldami­si jagus meilegi.

Kuid kõige inetumaks kiskus see tüli pub­liku seas istunud isendi pärast, kes otsustas esmalt mängijaid saapaga visata ja seejärel kooserdas veel väljakule ning kukkus tõuklema.

Seni on nii spordiajakir­jandus kui ka meistriliigas osalevad meeskonnad meie publikut ainult kiitnud.

Sellist melu ja möllu ih­kaks nii mõnigi klubi, ka Kalev/Cramo, kes oma üle­makstud võõrleegionäridega esineb pahatihti tühjade­le tribüünidele.

Spordipress pole pidanud paljuks ise Rakverre tulla ja seda fe­nomeni lähemalt kaeda. Nüüd aga rikkus üks tobu kogu Tarva publiku maine, lisaks sellele peab klubi ka selle ebaadekvaatse kodaniku pärast karistust kand­ma.

Reede õhtutel alati koduhallist mõjusa positiivse elamuse saanud spordisõbral jäi nüüdsest mängust igatahes pikaks ajaks halb mekk suhu.

Kahju, et Kalev/Cramo ei osanud võita, kahju, et Tarvas lasi end kaasa tõmmata, kahju, et kohtunikel läks mäng käest, kahju, et turvamehed olid mannetud, ja kahju, et sellele kõigele järgnes valus kaotus.

Aga kunagi ei ole hilja end parandada. Hea korvpallisõber ja Tarva fänn, oska sellest õppetunnist tulenevalt olla väärikas ja aita oma meeskonda.

Õpi käituma ka rasketes ja sinu arvates ebaõiglastes olukordades, ole kirglik, aga ära ole labane!

Ja siis, äkki täitubki sinu kaasabil treener Andres Sõbra unistus ja Tarva pallurid triumfeerivad meistritena Rakvere keskväljakul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles