Tarva fännid saavad aidata maksta "saapatrahvi"

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarva fännid saavad aidata meeskonnal tasuda "saapatrahvi".
Tarva fännid saavad aidata meeskonnal tasuda "saapatrahvi". Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Seoses kurikuulsa saapaloopija looga määrati Rakvere Tarva korvpalliklubile trahvi 15 000 krooni.

Sündmuse järelkajadest selgus, et klubil on väärt toetajaid ja fänne, kes oleks valmis ka oma väikese panuse ühe inimese rumala teo tõttu saadud karistuse tasumisel, on kirjas klubi kodulehel www.bctarvas.ee.

Korvpalliklubi on avanud spetsiaalse nn saapatrahvi konto, kuhu kõigil soovijatel on võimalik raha kanda ning vastutasuks saada asju Tarva fänninurgast.

MTÜ Rakvere Tarva konto Sampo pangas on 334262010009.

Klubi palub makse selgituse lahtrisse märkida ka oma lemmikmängija Rakvere Tarva meeskonnas, et igale toetajale anda vastu just selle mängija autogrammiga pildi ja Tarva klubi rinnamärgi.
500 kroonist suuremale toetusele lisandub ka mängijate autogrammidega fännisärk. Toetajate nimed avaldatakse tänutäheks ka klubi kodulehel.

Meened saab kätte Tarva kodumängudel isikut tõendava dokumendi alusel kodumänge korraldava Raido Roostalu käest.

Tarva järgmine mäng on pühapäeval, 31. jaanuaril kui Põltsamaa Felixhallis kohtutakse kell 18 Kuremaa SK/Tartu Palliklubiga.

Järgmine kodumäng on reedel, 5. veebruaril TÜ/Rockiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles