Siseminister proovib kätt piirivalvurina

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Pomerants.
Marko Pomerants. Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Teisipäeval ja kolmapäeval, 16. ja 17. veebruaril töötavad siseminister Marko Pomerants ning siseministeeriumi migratsiooni- ja piirivalvepoliitika osakonna juhataja Ruth Annus piirivalvurina ida piiril.


"Minu plaan proovida kätt nii päästja kui ka piirivalvurina on eelkõige ajendatud soovist selles valdkonnas paremini orienteeruda," ütles siseminister.



"Neid, kes loodavad sellest PR-sõust osa saada, pean kahjuks kurvastama - kõik piletid juba on välja müüdud. Võib olla liigub neid mustal turul," sõnas Pomerants.



"Loodan, et saan piirivalvurina eelkõige pühenduda riigipiiri valvamisele, et paremini aru saada süsteemi kui terviku toimimisest," lisas minister.

Marko Pomerants ning Ruth Annus saabuvad teisipäeva varahommikul Jõhvi Ida Prefektuuri piirivalvebüroosse, kust suunduvad Narva maanteepiiripunkti.

Seal on planeeritud nende teenistus maanteepiiripunkti sõiduautode- ja jalakäijate terminalis.

Teisipäeval tehakse tööd ka Narva kordoni patrulltoimkonna koosseisus Narva jõe kuivsängis ning Vasknarva kordonis.

Kolmapäeval külastatakse Alajõe kordonit ning tagatakse korda piirivalvehõljukil patrulltoimkonna kooseisus Peipsi järvel.

Ministrit saadavad visiidil Ida prefektuuri prefekt Aldis Alus ning piirivalvebüroo juht piirivalvekolonel Aimar Köss.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles