Tapa kultuurikojale otsitakse uut direktorit

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa vallavanem Alari Kirt.
Tapa vallavanem Alari Kirt. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Tapa vallavalitus kuulutas välja konkursi Tapa kultuurikojale uue direktori leidmiseks alates 1. juunist. Selle ajani juhib kultuurikoda praegune direktor Arvo Silla.


Vallavanem Alari Kirt ütles, et Arvo Silla on kultuurikoda juhtinud kümmekond aastat ning nüüd on vaja uusi ideid ning koostöösuundi.

"Kultuuris ei saa tihti nii öelda, et see või teine asi on jäänud tegemata või halvasti tehtud, sageli on vaja edasiminekuks lihtsalt mõnda asja vaadata värske mõtte ja pilguga," selgitas Alari Kirt otsuse tagamaid.

Tema sõnul pakuti Arvo Sillale kultuurikojas teist ametikohta, millega mees ka nõus oli. Arvo Silla ise keeldus kommentaaridest. Alari Kirt ütles, et otsus ei sündinud ainuisikuliselt, vaid selle taga on konsultatsioonid kultuurialal asjatundlike inimestega.

Tapa kultuurikoda avati 1993. aastal ning oli esialgu projekteeritud kinona. Mullu remonditi kultuurikoja 205 kohaga saal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles