Meedia mainib Rakvere linnapead 32 korda vähem Tallinna meerist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnapea Rannar Vassiljevi sõnul on Heina tänava detailplaneeringus arvestatud Rakvere-Sõmeru maantee neljarealiseks muutumisega.
Rakvere linnapea Rannar Vassiljevi sõnul on Heina tänava detailplaneeringus arvestatud Rakvere-Sõmeru maantee neljarealiseks muutumisega. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Kirjutav meedia mainis veebruaris Eesti suuremate omavalitsuste juhtidest konkurentsitult kõige rohkem Keskerakonna esimeest ja Tallinna linnapead Edgar Savisaart, kellest kirjutas eelmisel kuul 483 uudist või artiklit.



Omavalitsusjuhtidest oli veebruaris mainimiste arvu järgi teisel kohal Tartu reformierakondlasest linnapea Urmas Kruuse, kellest ilmus 72 uudist või artiklit. Kolmandal kohal oli Pärnu linnapea Toomas Kivimägi, kellest ajakirjandus kirjutas veebruaris 54 korda.

Rakvere sotsiaaldemokraadist linnapeast Rannar Vassiljevist oli juttu 15 korral.

BNS-i Gruppi kuuluva ETA Monitooringu ülevaade kajastab eesti- ja venekeelset trükimeediat, uudisteagentuuri BNS ja suuremaid võrguväljaandeid, arvestatud ei ole linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid. Samuti ei kajasta ülevaade omavalitsusjuhtide mainimist televisioonis ja raadios.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles