Rattasõitjad talikrossil

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikemaarjalane Ivar Vaab tõi Elvast koju pronksmedali.
Väikemaarjalane Ivar Vaab tõi Elvast koju pronksmedali. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Läinud laupäeval kihutasid rattasõitjad Elvas 16. korda peetud talikrossi Eesti meistrivõistlustel, kus medaleid jagati neljas võistlusklassis naistele ja kaheksas klassis meestele. Kokku osales ligi 200 ratturit.


Lääne-Virumaa sõitjatest napsasid pronksmedali lõpuringil mehist sõitu tehes kuuendalt kohalt kolmandaks tõusnud Ivar Vaab (Rakke spordiklubi) meeste U23 klassis ja Riivo Schumann (Jõhvi jalgrattaklubi) meeste eliitklassis. Rakverest pärit Argo Rohtmets sai esikoha meeste sportklassis.

Lääne-Virumaa noortest rattasõitjatest saavutas Selin Valk N18 klassis neljanda koha, Alvar Urbas oli M16 klassis viies, Sten Arulaan kümnes ning Tair Stalberg M14 klassis 11.

Väikemaarjalane Ivar Vaab tegi hea esituse ka Eesti talvetriatloni meistrivõistlustel, kus võistlusaladeks on jooksmine, jalgrattasõit ja suusatamine. Üldarvestuses oli ta neljas, juunioride klassis võitis aga hõbemedali.

Talvetriatlonilt tõi lisaks esikoha Väike-Maarja sportlane Ants Einsalu, kes oli kiireim veteranide klassis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles