Kellaverre kavandatakse atraktiivset puhkeala

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plaanitav puhkeala on umbes seitsme hektari suurune.
Plaanitav puhkeala on umbes seitsme hektari suurune. Foto: eskiis

Laekvere valda Kellaverre tahetakse rajada puhkeala, kuhu on kavandatud jalgrattakrossi ja suu­sarajad, puhkemajakesed, vaa­tetorn, võrkpalliplats, külakiik, kelgumägi, ronimisala lastele, tantsuplats ja muudki, mis aitab mõnusalt vaba aega veeta.


Laekvere vallavanem Aarne Laas ütles, et praegu käivad puhkeala projekteerimistööd, mis saavad kindlasti tänavu kevadel tehtud. Siis selgub ka täpselt, millised objektid ja atraktsioonid sinna tulevad.



Laasi sõnul asus kunagi suurel osal kavandatava puhkeala territooriumil liivakarjäär, hiljem sai vald kõnealuse maa munitsipaalomandisse.



Plaanitav puhkeala on umbes seitsme hektari suurune.


Laas ütles, et puhkeala luues on eelkõige mõeldud oma valla inimestele, kellel oleks vaja senisest paremaid võimalusi vaba aja veetmiseks ning sportlikuks tegevuseks. Samas peaks puhkealast saama atraktiivne sihtpunk turistidele ning koht, kus korraldada üritusi.



Puhkeala rajamise ettevalmistamisega alustatakse 1. mail, kui tehakse talgute korras ära koristustööd: korjatakse kokku prügi, mis aastate jooksul kogunenud. Ettevõtmine on liidetud ka üle-eestilisse "Teeme ära!" projekti.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles