Rakveres tuleb Targa Maja rahvusvaheline konverents

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna ülikooli Rakvere kolledži direktor ja Targa Maja kompetentsikeskuse juht Kalle Karron.
Tallinna ülikooli Rakvere kolledži direktor ja Targa Maja kompetentsikeskuse juht Kalle Karron. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere Targa Maja kompetent­sikeskus korraldab 15. ja 16. ap­rillil Aqva Hotel ja Spa konverentsikeskuses rahvusvaheli­se hooneautomaatika Targa Ma­ja konverentsi, mis keskendub innovaatilistele infotehno­loogilistele lahendustele hoonete ja neid ümbritseva keskkonna automatiseerimiseks, nen­de keskkonnasõbralikumaks ja energiatõhusamaks muut­miseks.


Targa Maja kompetentsikes­kuse juhi Kalle Karroni sõnul on esimest korda Eestis toimuva Targa Maja konverentsi ees­märgiks lisaks väliskogemuse jagamisele kutsuda kõiki valdkondlikke ettevõtteid sisulisele arutelule.

"Intelligentsed hooneautomaatika lahendused võimalda­vad kontrollida ja optimeerida energiakasutust ning seeläbi saavutada olulise energiasäästu," lausus Karron.

"Üha kal­linev energia innustab tehnoloogiat edasi arendama ja pro­pageerima selle laialdasemat kasutuselevõttu nii kodumajapidamistes, ühiskondlikes hoonetes kui ka tootmiset­te­võtetes," lisas ta.

Konverentsi üheks peaesinejaks on Põhja-Ameerika hoo­ne­automaatika ühingu (Con­tinental Automated Buildings As­sociation) president Ron Zim­mer, kes on rahvusvaheliselt tuntud hooneautomaatika valdkonna propageerija.

Põhja-Ameerika hooneautomaatika ühing esindab ligikaudu 400 ettevõtet üle maailma. Ühingu eestvedamisel viiakse läbi uuringuid ning tehnoloogiat tutvustavaid üritusi hooneautomaatika ja targa maja valdkonnas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles