Kohus pani paadunud seadusrikkuja trellide taha

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine kaitseväelane läheb kuueks aastaks vangi.
Endine kaitseväelane läheb kuueks aastaks vangi. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Viru maakohus rahuldas Rakvere politseijaoskonna taotluse ja määras 38aastasele Janekile korduvate seadusrikkumiste eest 25 päeva aresti.


Ida prefektuuri pressiesindaja Mari Riina Rist rääkis, et eelmise nädala kolmapäeval pidasid politseinikud Kadrina vallas Tapa-Loobu maanteel kinni kahtlase sõidustiiliga sõiduauto Ford Sierra, mille roolis oli 38aastane Janek. Mehel polnud mootorsõiduki juhiluba ja lisaks tuvastati tal alkoholijoove. Janek tunnistas, et oli eelmisel päeval pruukinud alkoholi, kuid arvas end kaine olevat.

Politsei alustas Janeki suhtes väärteomenetluse juhtimisõiguse puudumise ja sõiduki alkoholijoobes juhtimise eest. Kaks päeva varem ehk eelmise nädala esmaspäeval oli Janek jäänud politseile vahele sõiduki joobes juhtimisega. Mõistagi polnud tal ka siis korravalvuritele mootorsõiduki juhiluba näidata. "Janekit on korduvalt väärtegude toimepanemise eest karistatud ja ta on jätnud rahatrahvid tasumata," sõnas Rakvere politseijaoskonna patrulliteenistuse vanem Margo Kukk.

"Karistused eelnevate rikkumiste eest ei ole silmnähtavalt mõju avaldanud," põhjendas ta asjaolu, miks politsei taotles kohtult Janeki karistamist arestiga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles