KOLMAPÄEV, 23. oktoober

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häpeningi kulminatsioon Rakvere Galeriis: sportlase surm finišis. Näituse kuraator Riho Hütt fikseerib kriidiga teose.
Häpeningi kulminatsioon Rakvere Galeriis: sportlase surm finišis. Näituse kuraator Riho Hütt fikseerib kriidiga teose. Foto: Arvet Mägi

TEATER

Rakvere teatris kell 19 "Lilled Algernonile" (kolakamber)

ÜRITUS

Kunda klubi noortemajas kell 16 tordimeistri juhendamisel õpime kaunistama torte

Lääne-Virumaa Keskraamatukogus kell 10 pärimuse päev "Virumaa on virulaste hoida“. Katri Raik -  kultuuripärandi olemusest, mõtestamisest ja  vajalikkusest; Ene Lukka - pärimuskultuuri õppekavadest, koolitustest ja folkloorist internetis; Marju Metsman – pärandi hoidmisest ja kandmisest Väike-Maarja Põllumeeste Seltsi ja muuseumi näidetel; kodu - ja kultuuriloolisi  allikaid, andmebaase, nimistuid  ja registreid tutvustavad Marju Saluste (Lääne-Virumaa Keskraamatukogu ), Uno Trumm (SA Virumaa Muuseumid), Pilvi Lepiksoo (rahvakultuurispetsialist Lääne- Virumaal),  Tauno Toompuu (Rakvere Kolmainu kogudus).

Sõmeru keskusehoones kell 18 "Keskkonnakolmapäev“: Matsalu loodusfilmifestivali 2012.a. Grand Prixi auhinna saanud film "Roheline Universum“, kommenteerib Tallinnfilmi filmimees ja Loodusfilmi Festivali korraldaja Tiit Mesila

Kadrina huvikeskuse noortekeskuses kell 19 disko, lisaks mõnusale muusikale esinevad üllatuskülalised Tamsalust

NÄITUS

Rakvere Galeriis Virumaa kunstnike sügisnäitus "Oo, sport!"

Art Cafés Evi Kauri loodusmaalide näitus

Pätsi kohvikus Tõnis Laanemaa graafikanäitus

Rakvere teatris Katrin Valdre ja Sven Saagi maalinäitus "Koos" (21. oktoobrini)

Tapa linnaraamatukogu 1. korrusel näitus "Roman Kutsjuba (Cutiuba) raamatukunst ja vabagraafika" (16. novembrini) ja 2. korrusel Tiia Metsa isikunäitus "Pildid sahtlist" (30. oktoobrini)

Jäneda raamatukogus Luule Nurga rahvusliku käsitöö näitus (31. oktoob­rini)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles