Melanhoolselt romantiline tantsurock austraalia moodi Rakvere rahvamajas

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Diamond Blow
The Diamond Blow Foto: Evelin Saul

Elektroonilise ja rockmuusika piire ületav ning new wave , synth pop ja glitter rock stiile omavahel kombineeriv The Diaminond Blow astub laupäeval 26. oktoobril kell 22:30 Rakvere rahvamaja lavale algatuse „24 tundi Eestimaa rahvamajas“ raames toimuva tasuta kontserdiga, mida esitleb festival Darkland Fire.  

Nime The Diamond Blow taga peitub juba mitu aastat Eestis elav andekas ja karismaatiline noor Austraalia muusik ja laulja Abraham Kenny, sõprade jaoks lihtsalt Avi.

Abraham Kenny sügav vokaal, hoogne kitarrisaund ja taustad, mis koosnevad eelnevalt salvestatud süntesaatori ja trummimasina kompositsioonidest, on vahendid, mida The Diamond Blow kontsertesinemistel kasutab.

The Diamond Blow muusika on küll romantilis-melanhoolse alatooniga, aga samas tempokas, meloodiline ja jalga tatsuma panevalt kaasahaarav.

The Diamond Blow debüütalbum „Cold Lore“ ilmus 2011. aastal. The Diamond Blow on plaati esitledes teinud tuuri Balti riikides ja astunud videoga üles telesaates Eesti Top 7.

Konsert on kõigile tasuta.

Kontsersari „Festival Darkland Fire esitleb“ raames saavad esinemisvõimalusi eeskätt noored ja lootustandvad Eestis tegutsevad muusikud ja bändid. Rahvusvaheline neofolk/ dark folk/ industrial muusika fesival Darkland Fire toimub 7. detsembril 2013 Rakvere rahvamajas neljandat korda ja seal astuvad üles 8 oma žanrites silmapaitsvat muusikakollektiivi ja sooloaristi Eestist, lähiriikidest ja kaugemaltki. Festivalile eelneval sündmusel Darkland Night astuvad 6. detsembril 2013 Art Hotelli hoovimajas üles Tartu bändid Valendik ja Tamhiis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles