Viru vangla otsib direktorit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru vangla.
Viru vangla. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Riigisekretär kuulutas välja avaliku konkursi Viru vangla direktori ametikohale, dokumentide esitamise tähtaeg on 25. mai.

Kandidaadilt oodatakse kõrgharidust ning varasemat vähemalt kahe aasta pikkust töökogemust juhtival ametikohal. Olulised on hea suhtlemis- ja läbirääkimisoskus ning võime luua asutuses hea mikrokliima. Kandidaat peab oskama eesti keelt vähemalt tasemel C1, vene keelt kesktasemel koos ametialase sõnavara valdamisega ning vähemalt üht võõrkeelt kesktasemel. Vajalik on ka kehaliselt hea ettevalmistuse tase vajadusel keeruliste tööolukordadega toimetulekuks ning laitmatu reputatsioon ja kõrge stressitaluvus.

Vangla omalt poolt pakub direktorile huvitavat ja vastutusrikast tööd, õppimis- ja arenguvõimalust nii Eestis kui välismaal ning vähemalt 34 000 krooni suurust ametipalka. Dokumentide esitamise tähtaeg justiitsministeeriumi juurde moodustatud spetsialiseeritud vanglaametnike konkursi- ja atesteerimiskomisjonile on tänavu 25. mai.

Senine Viru vangla direktor Edvard Remsel lahkus ametist 11. detsembril, et asuda Ida politseiprefektuuris ette valmistama politsei ja piirivalve ühendameti koordinatsioonibüroo loomist. Uue direktori leidmiseni juhib vangla tööd direktori kohusetäitjana Priit Post. Remsel asus Viru vanglasse tööle 1. augustil 2006 ning ta juhtis ka vangla ehitamist, meeskonna komplekteerimist ja vangla käivitamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles