Aqva kliendid saabusid Rakverre helikopteriga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veekeskus-hotell Aqva.
Veekeskus-hotell Aqva. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Nädalavahetusel külastasid Rakvere Aqva veekeskust kaks Lätist tulnud kodanikku, kes saabusid helikopteriga.


Paljud inimesed märkasid laupäeval, kuidas suuremat sorti helikopter suure mürina saatel Parkali parkla kohale lendas ning turismibusside alale maandus. Seejärel väljus sealt kaks inimest, kes suundusid veekeskuse hotelli, ning kopter tõusis uuesti õhku.


Aqva Hotel & SPA juht Roman Kusma ütles, et helikopteriga tuli tõesti kaks nende klienti Lätist, aga helikopterit sõidukina kasutamisest  polnud ta teadlik olnud. “Kopter lihtsalt maandus ühel hetkel, see oli meile kõigile üllatuseks,” lausus Kusma.Kusma sõnul tekkis tal selle peale mõte, et äkki peaks tulevikus Venemaalt hakkama külastajaid õhu kaudu tooma, sest piiriületusjärjekorrad ­Narva sillal on turismiarenduse seisukohalt üsna suur takistus.


“Päris huvitav oleks Peterburi kliendid kopteriga otse hotelli ette tuua,” arutles Kusma.


Lennuameti lennuväljade vaneminspektor Aleksander Dintšenko selgitas, et erahelikopterid võivad maanduda maaomaniku või kohaliku omavalitsuse loal. Lendurid valivad maandumiskoha ise, olles ise ka vastutavad.


Linnavalitsusest öeldi, et konkreetsel juhul neilt luba pole küsitud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles