Noored korraldavad Toilas ohutusteemalise perepäeva

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval, 22. mail kell 11-15 korraldab Toila ohutusalane noortering koos Kaitseliidu Alutaguse Maleva Noorte Kotkaste Toila rühmaga Voka staadionil ohutusteemalise perepäeva “Õnnetus ei hüüa tulles”.

Toila noorteringi eestvedaja, Ida-Eesti Päästekeskuse kriisireguleerimisbüroo juhtivspetsialisti Urmas Tokmani sõnul algab päev pääste noorteringide maastikumänguga , mille käigus testitakse võistlejate teadmisi, oskusi ja füüsilist vastupidavust ning mille tulemusel selgub Virumaa parim noortering.

Samaaegselt maastikumänguga stardib Voka bussipeatusest perepäeval osalevate organisatsioonide tehnika paraad staadionile, kus pealtvaatajad saavad tutvuda alarmsõidukite ja Kaitseliidu Alutaguse Maleva varustusega.

Perepäeval esinevad mudilaskoor Päikesekillukesed, lapsed lasteaiast Naksitrallid ja tantsijad Kohtla-Järve Slaavi Gümnaasiumist, Toila Gümnaasiumist ning tantsuteatrist Triple Bounce. Päästekeskuse spetsialistid teevad tuleshow`d ja näitavad õigeid tulekustuti kasutusvõtteid.

Üritusel osalevad Ida-Eesti Päästekeskus, Politsei- ja Piirivalveameti Ida Prefektuur, Ida Regionaalne Maanteeamet, SA Ida-Viru Kiirabi, Tamrex Ohutuskeskus, Kaitseliit, Toila gümnaasiumi huviringid, Voka lasteaed Naksitrallid ja Toila vallavalitsus. Sündmust toetavad Toila vallavalitsus, Päästeamet ja Ida-Eesti Päästekeskus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles