Sillamäel röövisid relvastatud kurjategijad juveelipoodi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX / PM arhiiv

Sillamäel röövisid seni tabamata relvastatud kurjategijad kolmapäeva pärastlõunal juveelipoodi, vigastades müüjannat.

Nägu varjanud kaks meest sisenesid kella 16.20 ajal Viru puiesteel asuvasse kauplusesse ja röövisid gaasipüstolit kasutades juveeliosakonnast kuldehteid.

"Röövlid sisenesid poodi ajal, kui kliente seal ei olnud ja müüja viibis müügisaalis üksi," ütles Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Mari Luuk.

Kurjategijad lasid gaasipüstolist lasu ning müüjanna sai kergelt vigastada. "Meedikud andsid talle sündmuskohal esmaabi," lisas Luuk.

Tema sõnul on kahjusumma suurus selgitamisel. Politsei alustas juhtunu asjus kriminaalmenetlust nägu varjates ja relva kasutades sooritatud röövimise paragrahvi järgi, mis võib süüdlastele tuua kuni 15-aastase vangistuse.

Viimati said kurjategijad Sillamäel juveele saagiks aprilli keskel. Siis viisid vargad Kesk tänaval asuva kaupluse seifist ligi kolme miljoni krooni väärtuses kuldehteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles