Rakvere teater kutsub gongimeditatsioonile

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Karjatse.
Kaia Karjatse. Foto: Rakvere Teater

Rakvere teatris luulelavastust “Talvehotell”, mille märksõnaks oli valge valgus, laulvatel kristallkaussidel ja gongidel saatnud tantsu- ja gongiterapeudi Kaia Karjatse tegevus tekitas suurt huvi paljudes teatrikülastajates.

Vaatajate huvist ja soovist lähtuvalt aitab Kaia Karjatse teisipäeval, 14. jaanuaril kell 20 Rakvere teatri väikeses saalis kõigil huvilistel kristallkausside ja gongide helide kaudu vabastada oma kehad sinna kinni jäänud hirmudest, pingetest ja kinnismõtetest ning saada kontakti oma tõelise olemusega.

Oodatud on ka need inimesed, kel puudub varasem mediteerimiskogemus. Selga tuleks panna mugavad riided, võta kaasa matt ja midagi enda katmiseks.

Kaia Karjatse: “Inimkehadel, nagu kõigel materiaalsel, on vibratsioon. Muusika ja helide abil võib vibratsiooni puhastada, tasakaalustada ja tõsta. Mida kõrgem on vibratsioon, seda tugevam on inimese vaimne ja füüsiline tervis. Gong on püha pill, mida on iidsetest aegadest kasutatud ühenduse saamiseks kogu maailma terviklikkusega. Koos laulvate kristallkaussidega viivad gongid meid rännakule endasse, et kokku saada oma sisemise tarkusega.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles