Lihakombinaat andis välja õppevideo jalgratturitele

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alo Aasma

Rakvere lihakombinaat ja Jaan Kirsipuu rattakool andsid liiklusspetsialisti Eve-Mai Valdna juhendamisel välja viis õppevideot, milles õpetatakse lapsi rattaga õigesti liiklema.


Vinku rattasõidu õppevideod leiab Delfi Tähekese, Lasteka, CFC Spordikooli ja Vinku kodulehelt.
CFC Jalgrattakooli patrooni Jaan Kirsipuu sõnul ei ole nende kooli ainus eesmärk kasvatada jalgrattasportlasi, vaid ka edendada jalgrattakultuuri üleüldiselt.

“Kõik algab lapsepõlvest, kui lapsed istuvad ratta selga ja alustavad liiklemist – sealt tuleb liiklemiskultuur kogu eluks,” selgitas Jaan Kirsipuu.

Rakvere lihakombinaadi turundusdirektori Liina Jaansoni sõnul on ettevõte teinud CFC Rattakooliga koostööd juba kaks aastat selleks, et edendada laste liikluskultuuri ja vähendada nende sattumist liiklusohtlikesse olukordadesse.

“Lastele keeruliste asjade lihtsaks rääkimiseks on ikka hea kasutada tuttavaid tegelasi, nagu Limpa, Lotte, Klaabu, Vinku jt, kelle tegemistega saavad lapsed ennast samastada ja seeläbi õppida eluks vajalike oskusi,” selgitas Jaan­son.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles