Minikorvpallurid pidasid festivali Rakveres

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti minikorvpalli festival Rakveres.
Eesti minikorvpalli festival Rakveres. Foto: Meelis Meilbaum

Laste korvpallifestivalil sai Lääne-Virumaa võistkondadest parimana kuuenda koha Virumaa PK/Väike-Maarja poiste esindusvõistkond, Rakvere spordikooli poisid olid kaheksandad.


Läinud nädalavahetusel olid Rakvere spordisaalid väikeste korvpallipoiste ja -tüdrukute päralt, sest siinkandis peeti üleeestilist minikorvpalli festivali.

Kahe päeva kestel võistles korvpallijärelkasv kossumängus (kolm kolme vastu) ja vabavisetes, rahvastepallis, teatevõistluses, viktoriinis.

24 poiste võistkonna hulgas tuli kõikide alade kokkuvõttes võitjaks Viimsi korvpalliklubi, Tartu Rock sai teise ning Saaremaa SK Vesse kolmanda koha.

Lääne-Virumaalt oli osalemas seitse meeskonda, parimaks osutus Virumaa PK/Väike-Maarja esindusvõistkond, kes lõpetas võistluse kuuenda kohaga, olles aga korvpalliturniiri võites kõige edukam festivali põhialal.

Lisaks sai võistkond kuuenda koha rahvastepallis, kaheksanda viskevõistluses, oli kahateistkümnes teatevõistluses ning viieteistkümnes viktoriinis.

Rakvere spordikooli võistkond oli üldkokkuvõttes kaheksas, paremateks tulemusteks olid teine koht viskevõistluses, kolmas koht rahvastepallis ja viies koht viktoriinis. Korvpallis ja teatevõistluses olid Rakvere poisid vastavalt 14. ja 15. kohal.

Kolme meeskonnaga esindatud RSK sPORTKUNDA esimene võistkond saavutas kokkuvõttes 13. koha.

Tüdrukutel käis võistlus 16 naiskonna vahel, esikoht läks korvpalli võitnud Tartu Kalevi tüdrukutele, teise koha sai Rapla korvpalliklubi ja kolmanda KK Rae Koss.

Tihedas festivaliprogrammis oli pühapäeval enne korvpalli kohamängude algust võistlejatel väike lõõgastushetk, kui minikorvpallifestivali tulid vürtsitama BC Rakvere Tarvas ridades suurepärase hooaja teinud nooruke korvpallilootus Rain Veideman ning tublid naiskorvpallurid Kerttu Jallai ja Rosemary Rits.

Kossutähed tegid koos maskottidega kaasa humoorikates teate- ja viskevõistlustes, seejärel aga jagasid väsimatult autogramme ning utsitasid pallureid tähtsates kohamängudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles