Kõige tegusamad vanavanemad saavad preemiaks küünlavalgusõhtu

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanavanemad rõõmustavad oma järeltulijaid tihti omavalmistatud kudumitega.
Vanavanemad rõõmustavad oma järeltulijaid tihti omavalmistatud kudumitega. Foto: Margus Ansu

Laekveres selgitatakse pühapäeval kõige tegusam vanaema ja vanaisa, võitjad saavad auhinnaks päevase paketti Sagadi mõisa, mis sisaldab ka romantilist õhtusööki küünlavalgel.

Laekvere rahvamaja juhataja Õilme Lainesaare sõnul tuleb konkursil osalevatel vanavanematel valmistada ilus kaunistus käsitööringi poolt välja pandud materjalist; tantsida muusika järgi, mis ei ole osalistele ette teada, ning läbida intervjuu, kus peab vastama ootamatutele küsimustele.

Samuti tuleb vanavanematel ilmuda fantaasiavoorus lavale unistuste riietes, mida nad muidu kanda ei saa. “Näiteks igaüks ei saa figuuri tõttu kanda miniseelikut, kuid fantaasiavoorus tuleb julgus end selles näidata just kasuks,” tõi Lainesaar näite.

Võistluse ühe osana tutvustavad oma vanaema või vanaisa ka lapselapsed.

Lainesaar ütles, et tänaseks on end konkursile kirja pannud viis julget vanaema, kuid kahjuks vaid üks vanaisa, aga kui keegi tahab veel osaleda, on ta väga oodatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles