Rakvere motopoiss võitis Soomes superkrossi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenth Lusenberg võistlusrajal.
Kenth Lusenberg võistlusrajal. Foto: Erakogu

Rakvere noor motosportlane Kenth Lusenberg osales korraldajate kutsel Soomes Helsingi messikeskuses peetud MP2014 superkrossil, kus võitis soome poiste Sampo Rainio ja Kimi Koskineni ees esikoha esimest korda kavas olnud MX 65cc masinaklassis.

“Kenthil õnnestus kõik hästi, ta püsis suure hulga publiku ees kihutades rahulikuna, võites kindlalt kõik stardid, kuigi oli pidanud seni Soome võistlustel tunnistama kohalike sõitjate Kimi Koskineni ja Sampo Rainio paremust,” rääkis Kenthi ema Cloe Lusenberg. “Superkrossil edestas ta neid aga kohe ajasõidus ja lootus võita aina kasvas.”

Kenth käib treenimas Adrenalin Arena sisehallis Sõmerpalus ja sõidab kaasa sealset võistlussarja “Adrenalin arena”, laste karikavõistluste arvestuses juhib teise etapi järel Allar Pent, Kenth Lusenberg on teine ning Jörgen Matthias Talviku kolmas. Kenthi mulluseks parimaks tulemuseks oli mini karikasarjas JAKDisain 65cc klassis saadud esikoht, Euroopa meistrivõistluste Läti etapil oli ta kümnes, MX liiga Soome võistlussarja kolmel võistlusel kaasa lüües mahtus ta esiviisikusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles