Maakonnaliinid saavad Põhjakeskuse ette peatuse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Põhjakeskus.
Rakvere Põhjakeskus. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Lääne-Viru maavalitsuses peetud kohtumise tulemusel hakkavad maakonnaliine sõitvad bussid peatuma ka Põhjakeskuse juures.

Põhjakeskuse juhataja Andres Uska edastas maavanemale pöördumise, millele olid käesoleva aasta aprilli ja mai jooksul Põhjakeskuse ette bussipeatuse rajamise toetuseks allkirja andnud enam kui 1700 Lääne-Virumaa elanikku.

Samuti olid enam kui 500 Rakvere-Tapa bussiliini teeninduspiirkonnas elavat inimest andnud oma toetusallkirja Rakvere-Tapa bussiliinil endise Aiandi bussipeatuse taastamiseks Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Silberautole kuuluva autokeskuse läheduses.

Lepiti kokku, et Põhjakeskuse ees hakkavad sealt mööduvad maakonnaliinide bussid peatuma alates käesoleva aasta 1. augustist.

Põhjakeskus rajab selleks keskuse ette ühe täiendava bussitasku ning paigaldab ootepaviljoni.

Aiandi bussipeatuse rajamiseks parima lahenduse leidmiseks otsustati korraldada uus kohtumine, millesse kaasatakse Rakvere vallavalitsuse ja Ida regionaalse maanteeameti esindajad, et üheskoos leida bussipeatusele logistiliselt parim asukoht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles