Trepijooks küündis tarva skulptuurini

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapäevade traditsiooniline osa on trepijooks. Pildil hetk 2004. aasta võitlusest.
Linnapäevade traditsiooniline osa on trepijooks. Pildil hetk 2004. aasta võitlusest. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Rakvere linna päevade raames vallimäel peetud tarva trepijooksul pikendati vanematele osavõtjatele tänavu jooksudistantsi trepist üles kuni tarva skulptuurini. Kuna maa läbimine niisugusel kujul oli esmakordne, püstitasid võitjad ka distantsi rajarekordid.


Kuni 15aastaste tüdrukute seas oli sellel võistlusmaal kiireim Rahel Kallas ajaga 33,16 sekundit. Poistest samas vanusegrupis võitis Toomas Kesküla ajaga 29,07 sekundit.

Naistest võidutses jooksus tarva kujuni Kaidi Kivioja ajaga 33 sekundit. Tema võitis ka trepist ühel jalal üleshüppamise ajaga 39,30 sekundit. Meestest oli neil distantsidel parim Veiko Aunapuu aegadega vastavalt 24,98 ja 19,39 sekundit.

Eriti rõõmustas laste rohke osavõtt trepijooksust.

Koolieelikutest oli siin nobedam Marko Kuhi, kes võitis ajaga 30,08 sekundit. Talle järgnesid Jan-Markus Leek ja Sandra Tiidrus aegadega vastavalt 31,71 ja 32 sekundit.

7-8aastastest tüdrukutest läbis Gerda Kull distantsi 25,98 sekundiga. Samavanustest poistest oli kiireim Hendrik-Johann Kerm, kelle aeg oli 24,29 sekundit. Järgnesid Aleks Bažanov ja Marc-Erik Leek. Ajad vastavalt 25,86 ja 26,9 sekundit.

9-10aastastest tüdrukutest võidutses Getter-Johanna Kerm (20,54), poistest Erki Kuhi (18,73).

Ürituse korraldas Rakvere Va­nalinna Selts, kes pani toetaja­te abil välja ka auhinnad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles