Postkontorid lõpetasid kuulutuste vastuvõtu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post.
Eesti Post. Foto: Postimees/Scanpix

Kuna Eesti Post muutis kuulutuste vahendustasu hindu, on Virumaa Teataja sunnitud kuulutuste vastuvõtu postkontorite kaudu alates 1. juulist lõpetama.


Eesti Post põhjendas hinnamuutust viitega Eesti Posti juhatuse otsusele 20. juunist 2007  kehtestada kuulutuste vastuvõtu teenustasuks 22 krooni kuulutuse kohta, aga erinevatel põhjustel on osa lepinguid jäänud ümber sõlmimata.

Praegused teenustasud on kehtinud juba aastaid ega kata nende sõnul teenuse osutamiseks tehtavaid kulutusi.

Olukorras, kus enamik kuulutusi jääb 100 krooni piiresse või kui kuulutuse avaldamise hind on ligikaudu võrdne teenustasu hinnaga, on sellist vahendustasu küsida põhjendamatu. Virumaa Teataja ei pea ka õigeks tõsta kuulutuste hinda või jätta vahendustasu maksmine kuulutaja õlule.

Ilma mingisuguste lisatasudeta saab kuulutusi avaldada Virumaa Teataja toimetuses või saata need e-postiga aadressil: kuulutused@virumaateataja.ee. Teave telefonil 32 29110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles