Päästjate hilinemise tõttu põles sõiduauto maha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autopõleng Muuga mõisas.
Autopõleng Muuga mõisas. Foto: Ruth Tabo

Läinud laupäeva õhtul põles Muuga mõisas peetud pulmapeo ajal ühe külalise sõiduauto Volvo maha, sest läheduses olnud Roela vabatahtlikud ei saanud appi tulla ja Rakvere kutselistel võttis sündmuskohale sõit aega.

Tules hävinud Volvo omanik Jürgen Tabo rääkis, et põlenguteadet kuuldes mõtles ta selle alguses nalja olevat. “Rahulikult läksin vaatama,” sõnas ta.

Kui selgus, et jutul siiski tõepõhi all, üritati kapott lahti teha. Paraku aga oli Volvo kapoti üks kahest kinnitusest ära põlenud ja tulekoldele ligi ei pääsetud. Tabo sõnul püüti seejärel pulmakülalistelt saadud väikeste tulekustutitega põlengule piir panna. Samuti toodi mõisast kobedamad kustutid. Asjata – punane kukk saputas üha enam oma hävitavaid tiibu.

Pärast häirekeskusesse juhtunust teatamist tundus, et pritsimeeste tulek venib. Tabo sugulane helistas läheduses olevatele Roela tuttavatele vabatahtlikele, kuid nemad ei saanud häirekeskuse korralduseta välja sõita. “Ajataju seisis,” jätkas Tabo. “Selline tunne oli, et pritsimeeste tulekuks kulus mitu tundi.”

Pikemalt loe homsest Virumaa Teatajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles