Meeste tantsupeo laulud pandi plaadile

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Juunis toimunud teise meeste tantsupeo muusikat on võimalik peo kodulehe kaudu osta, augusti lõpus antakse välja ka ürituse DVD.


“Peo muusika tegemisel osales hulk tuntud muusikuid, kes aitasid luua erilise ja tervikliku helikeele, mis on kogunud tunnustust üle Eesti,” rääkis MTP2 produtsent Madis Orav.

Muusika on koondatud plaadile “Elementaalne muusika”, kus löövad teiste seas kaasa Vaiko Eplik, Metsatöllu Markus, Malcolm Lincoln, Kaire Vilgats ja MTP segakoor, Jaan Elgula, Tink-Tingadi, Bonzo jt.

Muusikaplaat on olnud müügil MTP2 kodulehel alates juuni keskpaigast ja rahva suure huvi tõttu ilmub see Orava sõnul hiljemalt septembri alguseks ka poelettidele koos meeste tantsupeo DVDga.

DVD-l on lisaks tantsupeo salvestusele dokumentaalfilm, mis vaatab MTP2-le peo juhtide pilgu läbi, samuti meeste tantsupeo etenduses kasutatud muusikavideod.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles