Politsei kontrollis alaealisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: /SCANPIX

Eelmise nädala neljapäeval korraldatud politseireidi käigus tabasid mundrikandjad vaid ühe alkoholi pruukinud alaealise.


Rakvere politseijaoskonna noorsoopolitseinik Sirje Eirand rääkis, et Rakvere linnas ja Vinni vallas kavandatud politseireid algas neljapäeva õhtul kell kaheksa ja kestis kuni kella üheni öösel. Selle aja sees puhus alkomeetrisse 99 alaealist.

Ainsana tuvastasid politseinikud alkoholijoobe noorsandil, kes Rakvere turul oli jõudnud just õllepudeli avada ja sealt mitu mehist sõõmu rüübata.

Eirandi sõnul hakkasid reidi käigus silma kohad, kus noored peamiselt kogunevad. Lisaks Rakvere turule meelitavad alaealisi ligi bussijaam, Säästumarket ja Kroonikeskuse-alune parkla.

Viimases kontrollis politsei alaealisi rollerijuhte, kuid kõigil olid vajalikud dokumendid olemas ja kiiver peas.

Samuti oli kaitsekiiver kaassõitjatel.
Vinnis silmasid korrakaitsjad suitsetavat tütarlast, kuid temal õnnestus seadusesilma eest putku pista.

Eirandi sõnul laekus juba pool tundi hiljem politseile info, kes nende eest põgenenud neidis võis olla.

Kasin saak annab politseile põhjust rõõmustamiseks.

“Alaealised käitusid korrektselt. Oleme reidi tulemuste põhjal nendega rahul,” sõnas Eirand ja lisas, et politsei jätkab tulevikuski alaealiste käitumise kontrollimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles