Konkursi “Aasta tegu 2014” kandidaadid

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta teo kandidaatide hulgas on esile toodud suuremaid ja väiksemaid tegusid ja tegijaid mitmelt poolt maakonnast.
Aasta teo kandidaatide hulgas on esile toodud suuremaid ja väiksemaid tegusid ja tegijaid mitmelt poolt maakonnast. Foto: Fotod: Marianne Loorents, Meelis Meilbaum, Internet, montaaž

Lääne-Viru Omavalitsuste Liit ja ajaleht Virumaa Teataja korraldavad rahvahääletuse, et selgitada välja lõppeval aastal maakonnas tehtud tähelepanuväärseim tegu. Selleks palusime saata aasta teo kandidaate, et need siis hääletusele panna. Kokku laekus hulk ettepanekuid, kus on esile toodud suuremaid ja väiksemaid tegusid ja tegijaid mitmelt poolt maakonnast. Komisjon valis välja kuus isikutegu ja kaheksa ühistegu ehk asutuse/organisatsiooni/ettevõtte tegu. Nüüd on aega nende vahel vaagida 11. jaanuarini, iga hääletaja saab valida kummaski kategoorias ühe teo.

Hääletada saab ka internetis Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu kodulehel www.virumaa.info/aastategu või meili teel virol@virol.ee. Aasta teo väljakuulutamise tseremoonia toimub jaanuari lõpus.

Asutuse/organisatsiooni/ettevõtte kategoorias

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles